nosgourmandises-amandes

Stel u voor ; een amandel of hazelnoot gehuld in de beste chocolade. Kan u weerstaan aan deze krokante lekkernij? Laat u verrassen door witte of zwarte pure chocolade, truffel, caramel of kokosnoot. Welke doet u smelten van plezier ?

Het is ook mogelijk om aan deze amandelen een extra laagje gefruit suiker toe te voegen. Enkele mogelijkheden: bosbessen, framboos, sinaasappel of limoncello.

Natuurlijk kan u deze ook krijgen met cappuccino of speculoos, koffie of zelfs koffieboontjes met chocolade. Aan u de keuze.

nosgourmandises-dragees

Onze suikerbonen zijn de kern van ons aanbod. Een hart van Belgische chocolade, gehuld in een fijn suikerlaagje. Ze zijn beschikbaar in meer dan 50 kleuren en 3 afwerkingen: mat, blinkend of parel.

We hebben ook suikerbonen gevuld met amandelen uit Sicilië en Californië. Deze bestaan in 4 variaties en 4 kleuren.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor hele kleine boontjes (confetti’s en mini-confetti’s), ronde bonen, hartjes en gedroogd fruit. Alles in verschillende kleuren.

Tijdens de eindejaarsperiode periode hebben we zelfs suikerbonen in goud en silver. Een waar genot voor de ogen en mond. Zo wordt de feestperiode nog feestelijker. Deze speciale uitvoering is mogelijk voor alle soorten suikerbonen.

nosgourmandises-fruitsenrobes

Een onweerstaanbaar assortiment aan gedroogd fruit: aardbeien, frambozen en rozijnen, gehuld in een laagje witte chocolade, melkchocolade of zwarte chocolade.

Laat u verrassen door dit verrukkelijk plezier.

Breaking News

Ze vertrouwden reeds op ons

Un devis, une info, un projet personnalisé ? CONTACTEZ-NOUS !