Ons bedrijf

Wil u zich onderscheiden van uw concurrentie en uw boodschap op een originele manier overbrengen? Zeg het dan met chocolade!

Wij bieden u de fijnste en lekkerste artisanale Belgische chocolade aan in een gepersonaliseerde verpakking, om uw merk kracht bij te zetten. Queen’s Chocolate biedt u verschillende smaken, producten en originele verpakkingen. Alles is mogelijk.

Onze creatieve cel werkt graag met u samen om een voorstel op uw maat uit te werken.

Er was eens…

Sinds 1904 heeft de familie Mertens een passie voor “smaak”. Met haar artisanale chocolade bereikten ze heel België.

Na vele jaren, komt uiteindelijk in 1993 de droom van een van de zonen van de Mertens familie uit. Hij richt Queen’s Chocolate op en krijgt in 2000 hij de eerste prijs op de “Canadian Fine Food Show” in Toronto. In 2016 geeft hij de fakkel door aan André Huynen. De start van een nieuw hoofdstuk.

Ons gamma

Wij leveren de beste Belgische kwaliteitschocolade in alle vormen. Ons gamma biedt een smakelijke selectie van napolitains, pralines, en tabletten, in verschillende smaken en vormen.

Kent u gegrilde amandelen? Deze delicatesse is gehuld in een laagje zwarte chocolade en cacaopoeder, speciaal verpakt. We zijn ook gespecialiseerd in een aantal seizoensgebonden producten als paaseieren, koffiebonen met chocolade enz.

Breaking News

Ze vertrouwden reeds op ons

Un devis, une info, un projet personnalisé ? CONTACTEZ-NOUS !