Napolitains

Napolitains doen onmiddellijk denken aan het zachte Italië met een smakelijke espresso onder vrienden. Dit lekker vierkantje is een ideaal product waar u uw imago aan kan koppelen.

Ze zijn samengesteld uit de beste ingrediënten, speciaal gekozen voor u. Ze wegen 5 gr/stuk en zijn verpakt in een wikkel die u volledig met de merknaam, logo en kleuren van uw organisatie kan personaliseren.

Pralines

Bij Queen’s Chocolate vindt u een uitgebreide selectie aan pralines : gevuld met crème, met botercrème, met ganache, praliné, met likeur, met koffie, met (droog) fruit, met caramel, met marsepein of eenvoudig met alleen chocolade.

Hoewel dit niet altijd hoeft, worden deze pralines vaak verpakt in doosjes. Queen’s Chocolate stelt u verschillende types doosjes voor; van hele kleine voor 1 of 2 pralines, tot grote formaten. Indien gewenst kan u ook zelf uw doosjes (laten) maken in luxekarton of metaal.

Men kan zowel de pralines en/of de chocoladedozen laten personaliseren met merknaam, foto, logo.

Chocoladetabletten

De chocoladetablet is de meest courante vorm besteld voor de eindgebruiker. Ze heeft verschillende vormen en weegt gemiddeld tussen de 80 en 200 gram..

Breaking News

Ze vertrouwden reeds op ons

Un devis, une info, un projet personnalisé ? CONTACTEZ-NOUS !